Elsker du gaver ? så er december nok din favorittid – Men husk du skal give som du får!

December er den måned i året hvor vi køber flest gaver. Det er naturligvis fordi juleaften er den måned hvor alle giver alle gaver. Det er for nogen fantastisk tid, hvor de kan købe gaver på livet løs. For andre er det lidt en skrækkelig tid, da de ikke aner hvad de skal købe. 

Skal du købe gaver til en mand der kun ønsker sig speedbåd, alufælge og storskærm, så er det lidt op ad bakke. Skal du købe gaver til en kvinder du sidste år kom til at købe frække trusser til, som var 2 numre for store…. Ja så har du nok også i år lidt sved på panden. Det at købe gaver er ikke altid så nemt. Heller ikke selvom du bår sammen med vedkommende og ser stort set alt hvad de plejer at købe. 

Mænd og deres ønsker!

Mænd har ikke altid en lang ønskeliste og gaverne er tit store ønsker. Så hvad skal man købe til dem uden at røve en bank ? 

Har han en hobby eller dyrker sport, så er det et godt sted at starte. Små ting til hobby eller udstyr til sporten er altid velkommen. Er han f.eks. fluefisker, så er et par nye flue noget der udløse kæmpe glæde. Også selvom du ikke fatter helt hvorfor. Mænd er også tit vilde med en bestemt slags spiritus. Dermed kan du her købe en god flaske, og så sidder de bare og smiler fjoget. 

Kvinder og deres ønsker!

Kvinder er gode til at have en meget lang ønskeliste. De elsker jo generelt små nips ting og nyt til klædeskabet eller badeværelset. En evig klassisker er hendes ynglings parfume. Lav et tjek på badeværelset og se hvad hun bruger mest. Noget der også er populært er gavekort til selvforkælelse. Sådan en tur til kosmetologen med alt inklusiv eller en dag i en spa. Ja det er noget der nærmest sender dem ud i en regulær ekstase. 

Glem nu ikke at købe noget til forholdet. 

Forholdet skal ikke glemmes i december, hvor kærlighed skal fejres. Derfor har mange de seneste år fundet en frem til den erotiske julekalender. Adskillige udbyder den efterhånden, men fælles for dem er 24 små overraskelse i form af sexlegetøj og lingeri. Hver dag skal i sammen åbne en låge der gemmer på noget nyt til jeres sexliv. Her skal man så bare huske også at lave en deal om at prøve det af samme dag. Gør man det rigtig, så bliver december hurtig en hed måned i ikke lige glemmer før påske.