Det var en onsdag, og jeg var ude med nogle venner. Vi har lige været i biografen, og set den nye gyserfilm der er kommet ud. Den var virkelig god, og måske en af de bedste film som jeg har set længe. Lige nu går vi rundt i centeret, og leder efter en restaurant vi kan spise på. Vi alle var virkelig sultne. Vi fandt en restaurant med lækker buffet. Vi valgte så at tage derind og spise, og håbede virkelig på at maden derinde var lækker. Vi spiste derinde, og det var virkelig godt. Jeg prøvede næsten det hele fra buffeten, og det hele smagte så godt. Jeg ville helt klart komme her igen. Da det begyndte at blive lidt sent, kunne jeg mærke at jeg var begyndt at blive lidt træt. Så jeg valgte at smutte hjem. Jeg tog ned til parkeringspladsen, hvor min bil var parkeret. Da jeg så åbner døren, så sker det dummeste der kan ske. Jeg får tabt min telefon ud af hænderne. Den rammer direkte ned i det hårde gulv, og det var noget af et brag der kom. Jeg tog den op for at tjekke om den var okay, men sådan var det slet ikke. Hele skærmen var smadret, og jeg var så uheldig. Jeg gik meget op i min telefon, da det var noget som jeg brugte rigtig meget på en dag. Jeg måtte bare have den fikset, så det valgte jeg at gå gjort næste dag. Næste dag tog jeg i skole, hvor jeg allerede havde fri 14. Så valgte jeg at tage ned til fixphone.dk som jeg havde fået anbefalet af min ven. Jeg tog derned og der gik ikke længe så havde de allerede skiftet min skærm. Jeg tror jeg ventede 45 minutter kun. Det var virkelig dejligt.