Kopper med logo er den perfekte gave til jeres kunder, medarbejdere og partnere. Det er det fordi du kan skabe et samlingspunkt. Giver I en reklamegave som en kop med tryk vil I kunne samle jeres personale både på kontoret og derhjemme. Jeres logo vil derfor minde dem om gode stunder. Både på kontoret blandt sine kollegaer, men også derhjemme blandt sin familie og venner. Der er mange muligheder indenfor kopper med logo.

Når I skal til at vælge jeres kopper med logo skal I tænke på hvilket slags udtryk I vil give. Det som kan spille ind, er valg af kaffekop med tryk, farve og valg af design. Det kan være I har en signatur farve og derfor kunne tænke jer at kopperne skal være i samme farve eller nuance. Det kan også være I vil have jeres kopper skal være med en speciel hank som I fortrækker frem for de andre. Vi har et bredt sortiment med over 250 forskellige slags kopper, og derfor kan vi hos TopSupplies forsikre jer at vi har præcis den kop i mangler. Vi har også en lang række muligheder indenfor materialer. Kunne I godt tænke jer en helt klassisk kaffekop med tryk og i porcelæn, så har vi mange valgmuligheder. Er I derimod til metal, glas, plastik eller pap så har vi her også en lang række muligheder, hvor I med sikkerhed kan finde hvad I kunne tænke jer. Er I en cafe eller restaurant der kunne tænke jer at give muligheden for at servere kaffe, te og andre varme drikke som take-away. Så kan vores papkrus være perfekt til jer. Her kan I få jeres logo ud i byrummet, hvor en masse mennesker vil se jeres logo og navn. Det vil selvfølgelig kun gavne jer. Det kan også være det ikke kun er som take-away I vil servere de varme drikke, så kunne de lækre porcelæn kopper med logo også være perfekte. Ligger jeres kunder billeder ud på de sociale medier af deres mad og drikke, så vil det at være ideelle at jeres logo kan ses af personernes følger. I vil derfor kunne bruge jeres kunder som en ekstra reklamesøjle.

Hvorfor vælge kopper som reklameartikel?

Det en kaffekop kan gøre, er at gøre en ellers almindelig og ellers kedelig kaffepause til en reklamemulighed. Når I får jeres logo på jeres kopper, så vil jeres logo kom ud blandt flere, og samtidig fremstår I som en virksomhed der værner om den mindste detalje. Det er her en lille ting som kopper med logo, som kan gøre den store forskel til de vigtige møder. Jeres partnere eller kunder vil se jer som professionelle og som nogen de langt fra ikke vil fortryde at samarbejde med.

Sammen med os hos TopSupplies kan I lade de små ting reklamere med jeres virksomhed og logo. Når I vælger kopper med logo er dette præcis det der sker. Det er en perfekt måde at skabe et samlingspunkt og samtidig reklamere med jeres brand. Brug altså jeres modtagere som reklamesøjle.