Hvis du studerer medicin, sygepleje, tandpleje eller jordemoderuddannelsen, kan et praktikophold i udlandet give dig klinisk erfaring, indsigt i et andet sundhedssystem og en bedre forståelse af, hvad sundhedsvæsenet indebærer i et udviklingsland. Du kan også bruge praktikophold til at hjælpe dig med at beslutte dig for et speciale eller en studieretning. Deres fem programmer tilbyder praktikophold inden for forskellige medicinske områder, herunder primær pleje, obstetrik og gynækologi, pædiatri og kirurgi. Du får mulighed for at arbejde med patienter i alle aldre og fra alle samfundslag, hvilket giver dig en velafrundet erfaring inden for global sundhed. Uanset om du er på udkig efter et kortvarigt ophold eller et længere ophold, har de muligheder, der passer til dine behov. Så hvis du ønsker at komme på praktikophold i udlandet med Try Medics skal du gå ind på siden med det samme for at se dine muligheder. 

Støtte før afrejse er et af de vigtigste aspekter af et praktikophold i udlandet.

Støtte før afrejse er et af de vigtigste aspekter af et praktikophold i udlandet. Hos Try Medics guider de dig gennem alle dine forberedelser til din rejse, og du har altid mulighed for at skrive eller ringe til dem. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage forberedelsesguiden, som detaljeret forklarer de forskellige ting, du skal gøre inden din afrejse. Det gælder bl.a. vaccinationer, forsikringer og flybilletter. Derudover bliver du sat ind i en Facebook-gruppe for alle de personer, som du skal på rejsen med. I gruppen kan du arrangere din flyrejse med dine medrejsende, så I kan følge hinanden sikkert. Som en del af deres støtte før afrejse tilbyder de også intern uddannelse i emner som f.eks. tværkulturel kommunikation og konfliktløsning. Denne uddannelse vil give dig de værktøjer, du har brug for, for at du kan få succes med dit ophold i udlandet. De tilbyder også støtte efter afrejsen, så du ikke er alene under din praktik. Deres personale står altid til rådighed for at hjælpe dig med eventuelle problemer eller spørgsmål, du måtte have. De har også et alumnenetværk på over 1 million mennesker, som har været i praktik i udlandet gennem virksomheden. Du kan få kontakt med dem for at få råd og støtte.

De tilbyder praktikophold i udlandet inden for en række forskellige medicinske områder

De tilbyder praktikophold i udlandet inden for en række forskellige medicinske områder. Deres engagerede personale sørger for, at din oplevelse bliver både fornøjelig og lærerig. Du vil få mulighed for at lære fra mentorer på hospitalet og få værdifuld praktisk erfaring. De tilbyder et sikkert og støttende miljø for alle vores praktikanter, og deres programleder vil være til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, som du måtte have under hele dit ophold. Ansøg i dag for at begynde dit eventyr!