Der kan være mange grunde til, at du ønsker at oprette et ApS. Måske er du en lille virksomhedsejer, som ønsker at beskytte dine personlige aktiver mod ansvar. Måske er du freelancer eller entreprenør, som ønsker en mere formel virksomhedsstruktur. Eller måske er du blot på udkig efter en måde at spare skat på.

Uanset hvad din kan oprettelse af ApS være en god måde at beskytte dine aktiver på og spare skat på. Her er et par ting, du bør vide om oprettelse af ApS.

For det første skal du vælge et firmanavn og registrere det hos Erhvervsstyrelsen. Du skal også have en registreret adresse i Danmark og udpege en bestyrelsen.

Når din virksomhed er registreret, kan du åbne en bankkonto og begynde at drive forretning. Husk, at du som ApS er ansvarlig for virksomhedens eventuelle gæld eller tab. Det er derfor vigtigt at føre gode regnskaber og have en passende forsikring på plads.

Hvis du overvejer at gennemføre en oprettelse af ApS, tale med en professionel rådgiver for at komme i gang. De kan hjælpe dig med registreringsprocessen og rådgive dig om den bedste måde at strukturere din virksomhed på. Oprettelse af et ApS kan være en god måde at beskytte dine aktiver og spare skat på, så det er bestemt værd at overveje.

Er du efter at have læst dette interesseret i at finde yderligere information om oprettelse af ApS, så klik ovenstående link og lær mere om hvordan du foretager dig det.

Derfor er der flere og flere der vælger oprettelse af ApS

Der er mange grunde til, at så mange vælger at oprette et ApS. En af de vigtigste grunde er det begrænsede ansvar, der følger med denne virksomhedsstruktur. Det betyder, at ejernes personlige aktiver ikke er i fare, hvis virksomheden pådrager sig gæld eller forpligtelser. Oprettelse af et ApS har også skattemæssige fordele, da denne virksomhedsstruktur er kun beskattes af sit overskud. Endelig er et ApS relativt nemt og billigt at oprette sammenlignet med andre virksomhedsstrukturer. Alle disse faktorer gør oprettelsen af et ApS til en attraktiv mulighed for mange iværksættere.

Hvad bør du ellers have af viden inden du foretager dig dit oprettelse af ApS?

En anden vigtig grund til, at folk vælger at oprette et ApS, er det begrænsede ansvar, der følger med denne virksomhedsstruktur. Det betyder, at ejernes personlige aktiver er ikke i fare, hvis selskabet pådrager sig gæld eller forpligtelser. Oprettelse af et ApS har også skattemæssige fordele, da denne virksomhedsstruktur kun beskattes af overskuddet. Endelig er et ApS relativt nemt og billigt at oprette sammenlignet med andre virksomhedsstrukturer. Alle disse faktorer gør oprettelsen af et ApS til en attraktiv mulighed for mange iværksættere.