Skruemuffer

 

Klik på billedet for at få detaljerede informationer om de forskellige modeller og udførelser af vores skruegevind.


Vores skruemuffe, eller skruefatning, er kompatibel med rørstudser og højtryksslanger fra alle større producenter af centralsmøreanlæg og centralsmøresystemer.

Egenskaber / materialer:

Skruemuffen har til formål at forbinde højtryksslangen med en skæreringsforskruning eller en push-in fitting.
Gennem sammenkoblingen af disse komponenter opstår en tryksikker og stabil forbindelse, der kan løsnes igen.
Skruemuffen kan leveres i størrelserne til højtryksslangerne med diametrene 4,1 x 8,75, 6,3 x 11,3 og 1/8" x 5/16. Desuden leveres de i forzinket stål, sort kromateret stål og rustfrit stål VA 1.4401/316/V4A.Montage / demontage:

Der anvendes en skruemuffe sammen med en rørstuds for at forbinde en 840 bar højtryksslange med en skæreringsforskruning eller en push-in fitting.
Her skrues skruemuffen først på 840 bar højtryksslangen. Herefter monteres rørstudsen i skruemuffen. Skruemuffens indvendige gevind, der skal skrues på højtryksslangen, er et venstredrejet gevind, for at forhindre at skruemuffen løsner sig fra højtryksslangen ved montagen af rørstudsen.

Der opstår en tryksikker og stabil forbindelse, der kan løsnes igen. Disse forskruninger er sådan konstruerede, at de også kan monteres uden specialværktøj uden for et fagværksted. Enden af rørstudsen kan nu monteres i en skæreringsforskruning eller stikkes i en push-in fitting eller push-in forskruning.

Ved en forbindelse med en push-in fitting, anvendes der blot en rørstuds, som støtter dette system. Den pågældende rørstuds har da en not på røret, som passer til push-in fittingen. Ved montagen bliver rørstudsen blot stukket ind.