Rørstudser

 

Klik venligst på det pågældende billede for at få detaljerede informationer om de forskellige modeller og udførelser af vores rørstudser.


Vores rørstudser, eller slangestudser, er kompatible med skruemuffer og højtryksslanger fra alle væsentlige producenter af centralsmøreanlæg og centralsmøresystemer.Egenskaber - udførelse - materialer:

Rørstudsen er sammen med skruemuffen et forbindelseselement mellem højtryksslangen og en skæreringsforskruning eller en push-in fitting
Der er her tale om en loddefri forbindelsesteknik.


Rørstudserne kan leveres passende til vores højtryksslanger med diametrene 4,1 x 8,75, 6,3 x 11,3 og 1/8" x 5/16. De kan leveres i forzinket stål, sort kromateret stål og i rustfrit stål VA 1.4401/316/V4A.


Derudover tilbyder vi, alt afhængig af brugssituationen, vores slangestudser med  90° - 45° og i en lige udførelse. Alle modeller kan enten leveres med eller uden not.Montage / demontage:

Det første skridt er at skrue skruemuffen på højtryksslangen. Herefter monteres rørstudsen i skruemuffen. Skruemuffens indvendige gevind er et venstredejet gevind. Det forhindrer, at skruemuffen løsner sig fra højtryksslangen ved montagen af rørstudsen.

Til den videre montage med en skæreringsforskruning anvendes en rørstuds uden not.
Til montage med en push in forbindelse er det kun en rørstuds med not
, der er egnet. En push-in fitting stikkes blot på den passende rørstuds.