Kolofon

Oplysninger iht. § 5 TMG:
Fritsche GmbH & Co. KG
Eichenhöhe 4-5
21255 Kakenstorf


Repræsenteret af:
Hr. Gerald K. Fritsche


Kontakt:

Telefon:+49 (0) 4186-88829-0

Fax:+49 (0) 4186-88829-99

E-mail: info@fritsche-gmbh.de

Momsregistreringsnummer:
Momsregistreringsnummer iht. §27 a 

Den tyske momslov: DE 262.239.982


Registrering:
Registrering i handelsregisteret.
Registreret ved domstolen: Amtsgericht Tostedt
Handelsregisternummer: HRA 201228

 

Ansvar for indhold:

Indholdet på vores sider er oprettet med stor omhyggelighed. På trods af det, kan vi dog ikke garantere for rigtigheden og aktualiteten af indholdet. Som tjenesteudbyder er vi ifølge § 7 stk.1 TMG ansvarlige for eget indhold på disse sider i overensstemmelse med den generelle lovgivning. Ifølge §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtet til at overvåge overførte eller gemte fremmede informationer eller til at lede efter forhold, der tyder på en retsstridig handling. Forpligtelser til fjernelse eller spærring af brugen af informationer ifølge den generelle lovgivning berøres ikke heraf. Et ansvar i den forbindelse er dog først muligt efter det tidspunkt, hvor der var viden om en konkret lovovertrædelse. Hvis vi erfarer om pågældende lovovertrædelser fjerner vi dette indhold med det samme.


Ansvar for links:

Vores tilbud indeholder links til eksterne websider fra tredjeparter, og vi har ingen indflydelse på deres indhold. Derfor kan vi heller ikke tage ansvar for dette fremmede indhold. For indholdet af de linkede sider er sidernes pågældende udbyder eller operatør altid ansvarlig. De linkede sider blev på det tidspunkt, hvor de blev forbundet, kontrolleret ift. mulige lovovertrædelser. Der blev ikke fundet nogen ulovligt indhold på det tidspunkt, hvor de blev forbundet. En permanent indholdsmæssig kontrol af de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkret mistanke om en lovovertrædelse. Hvis vi erfarer om lovovertrædelser, fjerner vi sådanne links med det samme.


Ophavsret:

Det indhold og de værker, der er oprettet af sidernes operatører på disse sider, er underlagt den tyske ophavsret. Reproduktion, redigering, udbredelse og enhver form for anvendelse, der ligger uden for grænserne af ophavsretten, kræver den skriftlige tilladelse fra den pågældende forfatter/skaberen. Downloads og kopier af disse sider er kun tilladt til den private, ikke-kommercielle brug. Hvis indholdet på disse sider ikke er oprettet af operatøren, overholdes tredjeparters ophavsret. Indhold fra tredjeparter markeres særligt som tredjepartsindhold. Hvis du alligevel opdager en overtrædelse af ophavsretten, beder vi dig om at give os besked. Hvis vi erfarer om lovovertrædelser, fjerner vi sådant indhold med det samme.