Manometer

Manometer 
Manometer
Manometer 
Manometer
 
 
 

Vores manometer er fyldt med glycerin.

Vær også opmærksom på de tilhørende trykmålere.

  • Materiale / Design: Hus rustfrit stål, forbindelses messing

Varenummer G D Max Bar Max PSI
100-255 1/4 63 400 6000

Generelt til manometer

Vores trykmåler er et vigtigt tilbehør inden for tilbehør til installation af et centralt smøresystem, et centralt smøresystem eller et centralt smøresystem. Manometeret af høj kvalitet er glycerinfyldt og til et tryk på maks. 400 bar for flydende medier som fedt NLGI klasse 000, NLGI klasse 2 men også z. Bs. Olie designet. Med vores justerbare trykmålermontering er trykmåleren integreret i rørsystemet. Dette kan gøres på mange forskellige måder. En mulighed er at adskille 840 bar højtryksslangen, som monteres som hovedlinjen i et centralt smøresystem, på et passende punkt og installere et 6-L T-stykke ved hjælp af vores gevindmuffe og rårør. Trykmålerens montering kan nu tilsluttes T-stykkens frie hals. Selvfølgelig kan du også sætte en brystvorte blok og montere trykmåleren der.


Muligheden for en linje for at skabe et let tilgængeligt og synligt sted og installere dem i slutningen med et skot, trykmåleren er selvfølgelig også givet. Uanset du beslutter dig for, hvilken type installation for vores manometer giver en vigtig støtte er i dit centrale smøresystem. Forseglingen af ​​beslaget til manometeret leveres af en tætningsring ind i Rp 1,4 BSP indvendigt gevind af trykmåleren montering er indsat. Efterfølgende skrues denne tætning trykket af trykmåleren og derved automatisk forsegles. Vores trykmåler montering er en justerbar trykmåler montering. Dette betyder, at du stadig kan ændre trykmålerens position efter montering. Dette er vigtigt, så den værdi, der vises på trykmåleren, også kan læses godt af driftspersonalet. Fordi en trykmåler er en vigtig del af et centralt smøresystem, men hvor mange andre tekniske ting og manometeret skal stadig arbejde lige så pålidelig og nøjagtig let at bruge, let at service og vedligehold eller vedligeholdelsesfri og være. Denne højkvalitets trykmåler anvendes til at overvåge en central smøresystem, for at reagere i tide til trykforskelle. Dette betyder, at operatøren kan overvåge trykket opbygning af den centrale smørepumpen gennem måleren og reagere på en fejlfunktion straks. Et optimalt centraliseret smøresystem skal udstyres med en måler, f.eks. et manometer, være udstyret. Afhængigt af størrelsen af ​​det centraliserede smøresystem anbefales det at installere flere trykmålere på forskellige punkter. Ved montering af en central smøresystem med overvågning af vores trykmåler, er det meget vigtigt at placere manometeret altid så, at personalet har manometret på et øjeblik. Fordi den bedste overvågning ikke er til nytte, hvis den ikke er synlig og læsbar.Vær opmærksom på, at før korrekt montering eller før manometeret tages i brug, og trykmålerne anvendes, skal du sørge for, at den korrekte trykmåler er valgt med hensyn til trykområdet og mediet, der skal måles.

Vi vil gerne informere dig om, at trykmålere kun skal installeres og vedligeholdes af uddannet og autoriseret personale af plantens operatør.