Fyldepumpe til smørepumpe

Fyldepumpe til smørepumpe 
Fyldepumpe til smørepumpe
Fyldepumpe til smørepumpe 
Fyldepumpe til smørepumpe
 
 
 

Materiale / finish: Stål, overfladekromeret
Norm:                  DIN 1284
Patronstørrelse:    400 g

Varenummer Fig. Tilslutning VPE
100-201 1 med nakke 1
100-204 2 M 26 x 1,5 1

Generelt:

Forurenet fedt i det centrale smøresystem kan føre til lejeskader eller totalfejl i et smøresystem. Da fedtet forbruges i de fleste smøresystemer, er regelmæssig genopfyldning afgørende.
For at muliggøre en ren, støvfri genopfyldning af fedtbeholderen i et centreret smøresystem, anvendes påfyldningscylindre.
Dette system giver maskinføreren mulighed for at smøre det centrale smøresystem uden at åbne kredsløbet.

Befüllablauf:
Påfyldningscylinderen er skruet på, indsat en patron med fedt og lukket igen. En påfyldningsforbindelse 90 ° eller en påfyldningsforbindelse er rettet på undersiden af ​​påfyldningscylinderen og på smørepumpen. Ved at presse stempelstangen på påfyldningscylinderen, bliver fedtet fra patronen tvunget ind i smørepumpens reservoir. Stempelstangen er nu trukket tilbage og fjernet den tomme patron fra Befüllzylinderen. Denne proces gentages, indtil den ønskede mængde fedt er blevet tilsat.

Vores sortiment indeholder 2 forskellige påfyldningscylindre:
Fyldcylinderen med dyse sættes simpelthen på pumpen. Her anvendes påfyldningsforbindelserne 100-200 og 100-208.
Vores fyldcylinder uden dyse er skruet på pumpen. Her anvendes vores påfyldningsforbindelser lige og påfyldningsforbindelserne 90 °
Fyldcylinderen kan enten udstyres eller skrues udstyret udstyret. Centrale smørepumper af forskellige mærker og design kan fyldes med vores påfyldningscylindre og påfyldningsforbindelser.