Bølgerør/-slanger PA6
- slotted / uncut -

Bølgerør/-slanger 
Bølgerør/-slanger
Bølgerør/-slanger 
Bølgerør/-slanger
 
 
 

PA 6 und PP Kunststoffe sind nahezu gegen alle Medien beständig ( Mineralöle, Kraftstoffe, Fette und Alkohole). Die Ausnahme machen stark konzentrierte und oxodierende Säuren.

MATERIAL / AUSFÜHRUNG: PP, PA 6, halogenfrei
BETRIEBSTEMPERATUR: - 40° C / + 105° C
Belastbarkeit/100 bei NW 16/17 ca. 350 N

  • Version ukendt

Varenummer D1 D S Materiale Rulle længde i m
100-033 6,7 10 1,7 Polyamid (PA) 50
5012-001 6,9 10 1,8 Polypropylen (PP) 50
100-032 8,4 11,7 1,6 Polyamid (PA) 50
100-030 10 12,9 1,5 Polyamid (PA) 50
100-031 12 15,7 1,7 Polyamid (PA) 50

  • Version slotted

Varenummer D1 D S Materiale Rulle længde i m
5012-103 10,1 12,6 1,3 Polypropylen (PP) 25
5012-104 12,0 15,3 1,7 Polypropylen (PP) 25
5012-108 16,8 21,0 2,1 Polypropylen (PP) 25

1. Generelt:

Det bølgede rør eller bølgepap eller beskyttelsesrør er et stødfast og kinkresistent rør af stift materiale med bølget skiftende diameter. Dens lette vægt, slidstyrke og kemisk modstand tillader en alsidig anvendelse.

Ved smøring er bølgepapning et omkostningseffektivt alternativ når det gælder standard applikation og har sikret plads i en lang række krævende industrisegmenter.
Med bølgepapslanger (plastslanger) registrerer man meget mange forskellige konstruktioner og henrettelser.
Fritsche har besluttet at anvende den bølgede slange i den centrale smøringsteknologi til følgende variant:

Den bølgede slange uden spiral. Det bruges mest af dets egenskaber og økonomi i branchen og især i den centrale smøringsteknologi.

Vores korrugerede slange er et produkt af højeste kvalitet til en rimelig pris.

2. Ansøgninger - Brug

Polyamide PA6 korrugeret slange sikrer, at en eller flere smørebånd eller slanger er beskyttet mod mekaniske og termiske påvirkninger, men også mod snavs. Disse kan være løst anbragte eller bevægelige slanger og rør. Centraliseret smøringsteknologi anvendes i en lang række industrisektorer (maskinteknik, anlægsarbejder). Den bølgede slange bruges til at beskytte og bundle smørebånd og også at skabe fleksible forbindelser til perifere enheder. Bundtning af rør og slanger gennem en korrugeret slange i modsætning til det løse lægning favoriserer ikke kun det visuelle aspekt, men sikrer også en vis klarhed. Beskyttelse og klarhed af de slanger og kabler, der er lagt, bidrager til levetiden for et industrianlæg, byggemaskiner mm
Dybest set har en bølgepumpe meget forskellige og alsidige anvendelser.


Det bølgede rør anvendes i:
• Mekanisk og anlægsteknik

• Robotkonstruktion
• Køretøj og skibsbygning
• Automatiseringsteknologi
• Jernbane teknologi
• Installationsteknologi

3. Egenskaber og materiale

Det materiale, hvorfra slanger eller bølgede slanger fremstilles i dag, er meget omfattende. Vi, firma Fritsche, har favoriseret plastikamidet til brug i den centrale smøringsteknologi.
Udtrykket polyamider, kortnavn PA, anvendes almindeligvis som et udtryk for syntetiske, teknisk anvendelige termoplast. Materialet polyamid (PA6) er en robust plastik og giver vores korrugerede slange gode fysiske egenskaber med en udpræget styrke selv ved temperaturer under nul.
Desuden er plastik, der anvendes til vores bølgepap, halogenfri og cadmiumfri og har følgende kapacitet:
Belastningskapacitet / 100 ved NW 16/17: Ca. 350 N
Ud over egenskaber som høj sejhed og forlængelse ved brud er det korrugerede rør UV-modstandsdygtigt, ROHS-kompatibelt og designet til mellemstore temperaturer (-40 ° C - 105 ° C).
Sidstnævnte kommer primært i det udendørs område, jeg. ved høje eller lave omgivelsestemperaturer.
Den universelt anvendelige bølgepap fra Fritsche er mekanisk dannet og sømsvejset. Den bølgede slange er bølget hydrodynamisk. Vores korrugerede slange er lavet af polyamid (PA 6) og kommer i farven sort. Korrugeringen og materialet giver en vis fleksibilitet til det bølgede rør, jeg. en bestemt bøjningsradius.

4. udførelse

Afhængigt af dine behov modtager du vores bølgepølse i forskellige diametre:

  • Indvendig diameter (di): 6,7 mm, ydre diameter (da): 10,0 mm
  • Indvendig diameter (di): 8,4 mm, ydre diameter (da): 11,7 mm
  • Indvendig diameter (di): 10 mm, ydre diameter (da): 12,9 mm
  • Indvendig diameter (di): 12 mm, ydre diameter (da): 15,7 mm

 

Vi pakker og leverer alle størrelser i 50m ruller.
Selvfølgelig har vi også det nødvendige fastgørelsesmateriale som rørklemmer og kabler.

5. Oplysninger om opbevaring:

Den bølgede slange må ikke stables på en sådan måde, at vægten af ​​stakken forårsager deformering af de underliggende slanger. I bund og grund bør korrugerede slanger opbevares fri fra spændinger af enhver art.
Opbevaringsrummet ved opbevaring af den bølgede slange skal være køligt, tørt, lavt støv og moderat ventileret. En vejrbeskyttet udendørs opbevaring kan være tilladt.

6. Samling

Forsigtig installation af en bølgepølse bør kun udføres af teknisk kvalificeret personale under hensyntagen til de respektive installationsanvisninger. Disse slangeforbindelser skal sikre, at de overholder betingelserne for det valgte program i alle henseender (medium, fysisk belastning, temperatur).
Undgå at rive en korrugeret slange over skarpe eller slibende overflader. Brug kun en korrugeret slange inden for den definerede og under streng overvejelse af minimale bøjningsradius. Selv en permanent belastning i grænseområdet kan føre til en reduktion af levetiden.

Bestemmelsen af ​​ansøgningskriterierne eller ansøgningsområderne er i sidste ende afgørende for at træffe det rigtige valg.
Hvis du har spørgsmål om ansøgningen eller ansøgningen, kan Fritsche holdet rådgive dig.